Algemene voorwaarden MadouBags.nl
De algemene voorwaarden van MadouBags.nl zijn conform de Nederlandse en Europese wetgeving. Wanneer je bestelt bij MadouBags ben je automatisch akkoord met onze voorwaarden.
MadouBags vindt klanttevredenheid erg belangrijk. Mocht je toch een opmerking of klacht hebben, dan kun je contact opnemen:
MadouBags
Van der Waalsstraat 12 4532 LC Terneuzen
* christel@madoubags.nl ' 06/29278700

Prijzen en betaling
Alle prijzen, tenzij anders aangegeven, zijn vermeld in euro’s (inclusief BTW).
Elke bestelling wordt geleverd na ontvangst van de betaling.
Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 7 dagen na de besteldatum. Artikelen worden gedurende deze periode voor je gereserveerd. Als de betaling binnen is, worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Je ontvangt hiervan een bevestiging per email, met daarin een overzicht van de bestelling en de totale kosten. De verzending van jouw bestelling is gratis.

Maten en afwerking
Alle producten van MadouBags zijn handgemaakt. Ze zijn uniek of in beperkte oplage gemaakt. Het kan voorkomen dat er kleine verschillen in maten en afwerking ontstaan. Het is mogelijk dat de kleuren op je beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren. Het leer van de hengsels van je tas zal na verloop van tijd soepeler worden en kan verkleuren. Dit is kenmerkend voor leer en MadouBags is hiervoor niet aansprakelijk.

Levertijden
De gestelde levertijden zijn indicatief en exclusief de tijd die het PostNL kost om de bestelling af te leveren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer de verwachte levertijd wordt overschreden wordt je hiervan op de hoogte gesteld.

Verzending
Bestellingen worden via PostNL verzonden na ontvangst van de betaling. De verzending binnen NL is gratis, naar andere landen (EU) op aanvraag.

Klachten en retourzending
Ondanks de grote zorg die MadouBags besteedt aan haar producten en de verzending ervan, kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. In dit geval vragen wij je binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling per mail contact met ons op te nemen. We nemen alle klachten serieus en bekijken graag samen met jou of we tot een oplossing kunnen komen.
Je mag je aankoop op eigen kosten binnen 14 dagen retour sturen. Uiteraard kunnen artikelen alleen worden geretourneerd als ze ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd zijn. Je krijgt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour teruggestort.

Aansprakelijkheid
MadouBags is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van het product.

Algemeen
Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van MadouBags. Het is om die reden niet toegestaan om deze site -of gedeeltes ervan- te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van MadouBags.
De op de website vermelde informatie wordt met zorg gepubliceerd. Desalniettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is.
Artikelen met bijbehorende prijzen worden regelmatig aangepast en/of aangevuld. MadouBags behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.
MadouBags is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website verzonden worden. Ook voor virussen en andere schadelijke elementen die onverhoopt in berichten meegestuurd worden zijn wij niet verantwoordelijk. De ontvanger dient zelf de bijlage(n) te controleren op virussen.