Large Shopper

Wie houdt er niet van tassen? Bij Madou Bags hebben we voor elk moment in jouw dagelijks leven de perfecte tas! De large shopper is ideaal, omdat hij lekker ruim is en je dus veel mee kunt nemen. Onze Large Shopper is dé ideale tas om dagelijks mee te nemen naar je werk. Je kunt er zelfs je dagelijkse boodschappen mee doen! Bovendien ben je ook nog eens duurzaam bezig, want plastic tasjes heb je echt niet meer nodig!

Deze handige tas bewijst dat functionaliteit en design hand in hand gaan. Kenmerkend voor onze shoppers zijn de bijzondere Oosterse stoffen in combinatie met lederen hengsels. Alle tassen zijn met de hand gemaakt en daardoor uniek! De large shopper is er in verschillende kleurstellingen. Bovendien vernieuwen wij onze stoffenvoorraad continu. De prijs voor deze beauty is  € 149,-.

Zit jouw favoriete kleurencombinatie er niet tussen? Geen nood, want er is ook een mogelijkheid om je tas ‘custom made’ te laten maken. Zowel de stof, de voering als de kleur van de lederen hengsels kan hierbij gekozen worden. In plaats van de ‘naturel’ lederen hengsels kies je bijvoorbeeld een andere kleur die nóg beter bij de tas of bij jouw eigen stijl past. Een ‘custom made’ large shopper heb je vanaf € 169,-.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, want ze zijn er in alle kleuren, stijlen en smaken!

Zit er iets voor je bij? Neem dan contact op met Christel via christel@madoubags.nl of op Insta @madoubags (DM)

Op voorraad: